doneer nu materialen webshop

Zendingsavond
DV 30 april 2021


19:30 uur - 21:00 uur

Broodnodig

In Zuid-Afrika leeft een deel van de bevolking in enorme armoede. De nood is groot. Een nóg grotere nood is de geestelijke armoede die er heerst in de levens van deze mensen.


Tijdens ons werk en de bezoeken merken we dat er vraag is naar het Woord van God. Er is geestelijke honger. Onze veldwerkers en - straks ook - de aankomende evangelisten brengen in samenwerking met de plaatselijke medewerkers de bewoners van de townships in aanraking met het Levende Brood. 


Op DV 30 april nemen we u graag mee naar de zendingsvelden in Zuid-Afrika. Voorlichter Nella Verschuur gaat o.a. in gesprek met evangelist in opleiding Job Bolier.  Onze veldwerkers Teunie Oosterwijk en Carianne van Holst geven vanuit Zuid-Afrika een kijkje in hun werk. Daarnaast zult u meer horen over de werkzaamheden van Stichting Bethlehem in Zuid-Afrika. Voor de kinderen is er een zendingsverhaal.


Een mannenkwartet uit Barneveld o.l.v. Gerbrand Mulder zorgt voor een muzikale bijdrage. Organist: Sjaak van Wijngaarden


Bekijk de avond via de livestream.

De avond is ook te beluisteren via de kerktelefoon van de GGiN in Elspeet:
www.gginelspeet.nl of http://kerkstream.polcloud.nl:8000/GGINE

Inbellen kan ook: 0577 723196

Kleurplaat

Wil je kans maken op een leuke prijs en zou je het leuk vinden als jouw kleurplaat tijdens de zendingsbijeenkomst getoond wordt? Download dan deze kleurplaat. Kleur hem zo mooi mogelijk in. Ben je klaar en heb je jouw gegevens ingevuld? Maak dan een foto van je kleurplaat en stuur deze uiterlijk 27 april naar voorlichting@stichtingbethlehem.nl. Maak er wat moois van!

Steun ons werk in Zuid-Afrika

Een deur is geopend. Bid of dit ook zo mag blijven en dat Gods Woord ook in Zuid-Afrika voor velen tot zegen mag zijn!
Mogen we daarbij ook op uw financiële steun rekenen?

Ja, ik wil graag helpen!

De velden met een * zijn verplicht


Let op: deze betaalfunctie werkt niet in verouderde versies van Internet Explorer. We adviseren u om de browser Chrome te installeren. Klik hier om deze te installeren.


NB: Uw donatie wordt eerst gestort op een tussenrekening voor online transacties (iDeal) van Stg Mollie Payments. Het bedrag wordt automatisch overgeboekt naar de rekening van onze stichting.

 

Acties

Zet je óók in voor Stichting Bethlehem!

Ook u/jij kunt iets doen om het zendingswerk van Bethlehem te ondersteunen. We helpen u graag bij het bedenken van passende acties om het werk van Bethlehem ook financieel te steunen. Denk hierbij aan een statiegeldactie, verkoop van rollen snoep, enz. Heeft u/heb jij een leuke actie gehouden voor Bethlehem? Stuur dan via e-mail een foto en een korte tekst over de actie. We plaatsen dit dan op de website en/of in de nieuwsbrief. E-mail naar voorlichting@stichtingbethlehem.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Klik op onderstaande knop en wij houden u met onze nieuwsbrief

op de hoogte van het nieuws van Stichting Bethlehem!

“Dat ik mijns naasten nut, waar ik kan en mag bevordere,
​​​​​​​met hem alzo handele, als ik wilde dat men met mij handelde.”

Heidelberger Catechismus - Zondag 42