doneer nu materialen webshop

Acties voor Afrika
​​​​​​​​​​​​​​in één oogopslag

Actief voor Bethlehem!


We houden u hier graag op de hoogte van het nieuws vanuit de stichting en de acties die voor onze stichting gehouden worden.
Om een actueel overzicht te houden, worden alleen de berichten van de laatste paar maanden getoond.
Wilt u echt op de hoogte blijven? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief van Bethlehem!

filter filter
Toon allesHammanskraalPhumzilleRefilweActieEvangelisatieOnderdakVoedselzekerheidZorg en WelzijnOverig
Broer en zus de Bree
Florerende eierhandel in Nieuwaal

Broer en zus de Bree

Iedere week verkoopt Marnix de Bree samen met zijn zusje Coralie, in zijn woonplaats Nieuwaal, eieren. De eieren krijgt hij van de familie J. van der Linden en daarna gaat hij ermee langs de deur. De gehele opbrengst is voor Stichting Bethlehem. Hij heeft hiermee al ruim €300- opgehaald.

Bijzondere giften

Bijzondere giften

Onlangs kregen we onderstaand bericht van een betrokken echtpaar op ons zendingswerk. 'Ter gelegenheid van onze 25 jarige bruiloft ontvingen we giften voor Stichting Bethlehem. Eén daarvan zat wel heel bijzonder verpakt. Die willen we graag laten zien, zie (uitsnede van de) foto boven dit bericht.'

Psalmzangavond Barneveld

Psalmzangavond Barneveld

Op zaterdag 28 oktober vindt een psalmzangavond plaats in de Oude kerk van Barneveld. Ds. A. Verschuure heeft de leiding en verzorgt een meditatie. De avond wordt gehouden t.b.v. Stichting Bethlehem. Martin Weststrate begeleidt de samenzang en de Betuwse Bovenstemgroep verleent haar medewerking aan de avond. De avond begint om 19:30 uur. De kerk is open vanaf 18:45 uur. Er wordt een collecte gehouden voor Stichting Bethlehem. De toegang is gratis. Iedereen van harte welkom; een avond voor jong en oud!

Flessenactie Tine Trouwborst

Flessenactie Tine Trouwborst

Tine Trouwborst uit Gouda heeft ook flessen opgehaald. Alleen iets anders dan anders. Er is één gezin die voor haar spaart met een volle tas. Niet iedereen heeft zoveel flessen dat ze echt een tas willen. Daarom gaat ze met andere kinderen regelmatig met de tassen bij een aantal bekenden langs om losse flessen op de halen. Inmiddels is de eerste € 50,- overgemaakt en spaart ze verder voor de volgende €50,- De ouders vinden het een mooie actie omdat het enerzijds de kinderen een verantwoorde tijdsbesteding geeft en het is ten bate van een goed doel.

Actieve dame

Actieve dame

Lize uit Gouda is erg actief voor Stichting Bethlehem. Ze heeft een spreekbeurt over Bethlehem gehouden en kreeg daarvoor een 9.5, wat een mooi cijfer! Ook kan ze goed regelen, want zij haalt geld op voor Bethlehem wat haar vader dan weer overmaakt per bank. Op die manier spaart ze haar knuffels bij elkaar. Ollie olifant heeft al gezelschap van de leeuw en giraffe. Dankjewel Lize en geniet van je knuffels.

Verkoping Oud Vossemeer

Verkoping Oud Vossemeer

Zaterdag 15 april 2023 hield De Schutse Zeeland in Oud Vossemeer haar voorjaarsverkoping. Fijn dat ook Stichting Bethlehem de gelegenheid kreeg zich te presenteren met een verkooptafel.