doneer nu materialen webshop

Verspreiding van Gods woord
​​​​​​​in Zuid-Afrika


Bijbels, kinderbijbels en onderwijs zijn nodig! 

​​​​​​​

In de gebieden waar Stichting Bethlehem actief is, mag Gods Woord steeds vaker opengaan. vanuit Bethlehem zoeken we de inwoners op en evangeliseren door middel van Bijbelstudie- en andere evangelisatiebijeenkomsten. Kinderen, die vaak nog nooit van het Evangelie hoorden, horen in speciale kinderklasjes Bijbelverhalen vertellen. Zo mogen we zaad strooien in jonge kinderharten. Er is echter een tekort aan Bijbels, kinderbijbels, evangelisatiemateriaal en andere lectuur.   

bijbelverspreiding Afrika

Schenk een Bijbel aan uw medemens

Wilt u meehelpen het Evangelie onder behoeftige Zuid-Afrikanen te verbreiden? U kunt ons steunen met uw gebed en gift. Voor ongeveer 5 euro kunnen we weer een Bijbel kopen in een lokale taal en meegeven aan onze medemens. Wilt u de verspreiding van het Evangelie steunen? 

Ja, ik wil graag helpen!

De velden met een * zijn verplicht


Let op: deze betaalfunctie werkt niet in verouderde versies van Internet Explorer. We adviseren u om de browser Chrome te installeren. Klik hier om deze te installeren.


NB: Uw donatie wordt eerst gestort op een tussenrekening voor online transacties (iDeal) van Stg Mollie Payments. Het bedrag wordt automatisch overgeboekt naar de rekening van onze stichting.

 

Steun de verspreiding van Gods Woord in Zuid-Afrika

Onze medemens bekendmaken met het Brood des Levens is het belangrijkste doel van Stichting Bethlehem. Naast de onmisbare zegen van de Heere, is het brengen en uitleggen van het Woord nodig. Mogen we rekenen op uw gebed en gift?​​​​​​​

​​​​​​​

“Dat ik mijns naasten nut, waar ik kan en mag bevordere,
​​​​​​​met hem alzo handele, als ik wilde dat men met mij handelde.”

Heidelberger Catechismus - Zondag 42

Terug naar overzicht
Terug