doneer nu materialen webshop

Ds. Gisbertus Voetiusschool

Onderbouw in actie voor Bethlehem


Alle kinderen uit de onderbouw van de ds. Gisbertus Voetiusschool in Andel zijn na een presentatie van de voorlichters van stichting Bethlehem aan de slag gegaan om geld in te zamelen voor het zendingswerk in Zuid-Afrika. De jongste kinderen hebben klusjes gedaan voor familie en bekenden. De kinderen uit de hogere groepen verkochten stroopwafels en bloembollen. Bij elkaar leverde dit het prachtige bedrag van ruim €4.000 op! Knap gedaan. 

‘Mooi gedaan, jongens en meisjes. Dank jullie wel voor je inzet!'

Stekjesdagen en actiedag

Jeugd uit Opheusden in actie


De jeugd van de GGiN uit Opheusden heeft zich in de achterliggende periode ingezet voor het werk van stichting Bethlehem. Onder andere door tijdens zogenaamde stekjesdagen te werken bij Batouwe Boomkwekerijen. Ook organiseerden ze een drukbezochte actiedag voor jong en oud in hun woonplaats. De opbrengst van hun inzet tijdens de stekjesdagen en van de actiedag bracht maar liefst €18.547,11 op! Jongeren Opheusden tijdens stekjesdagen

lopen voor bethlehem

Kinderen Ds. N.H. Beversluisschool in actie


De kinderen van de Ds. N.H. Beversluisschool in Gouda hebben zich op een actieve manier ingezet voor Bethlehem. Ze hielden een heuse sponsorloop. Met hun sportieve actie haalden ze bijne €800 op voor het zendingswerk. KNAP GEDAAN! 


jaarlijkse verkoopdag

GGiN Utrecht - de Bilt


De leden van de de GGiN uit de gemeente van Utrecht- De Bilt hebben de opbrengst van hun jaarlijkse verkoopdag bestemd voor ons werk. Na een presentatie door onze voorlichter Cor Schouten werd de opbrengst symbolisch overhandigt. Een prachtige bijdrage van ruim €6.000 euro. Hartleijk dank!

‘Bijzonder veel dank voor alle inzet en betrokkenheid!'

Terug naar overzicht
Terug