Bestel jubileum-cd
‘Zingt Gode lof’

Jubileum-cd 'Zingt Gode Lof'

Psalmzangvereniging ‘Zingt Gode lof’ uit Uddel bestaat dit jaar vijftig jaar en heeft eind april haar jubileum-cd gepresenteerd. De vereniging zingt als een van de weinigen in Nederland nog uit het vierstemmenboek. De cd is opgenomen in de Grote Kerk in Elburg. De opbrengst van de verkoop van de cd is ten bate van onze stichting.

Vanaf deze plaats willen we ook de psalmzangvereniging hartelijk bedanken voor hun inzet!

Bestel dit artikel

Hoeveel wilt u er kopen?

NB: De verzendkosten bedragen € 3,95. Het bedrag wordt eerst gestort op een tussenrekening voor online transacties (iDeal) van Stg Mollie Payments. Het bedrag wordt automatisch overgeboekt naar de rekening van onze stichting.