doneer nu materialen webshop

GROEIEN

in ZUID-AFRIKA


Help en steun met gebed en gift

De mensen in de townships leven in grote armoede. Met bijvoorbeeld onze tuinprojecten proberen we de zelfredzaamheid van de bewoners te vergroten. Door hen te leren hoe je op een goede manier het land kunt bewerken, is de kans op een betere oogst groter en kunnen
er meer gezinnen voorzien worden van gezond voedsel. Dit zien we inmiddels ook daadwerkelijk in de verschillende tuinen gebeuren. Het mooie is dat deelnemers hun kennis ook overdragen aan nieuwe bezoekers.


Naast dit daadwerkelijk zaaien, mogen onze werkers het Woord zaaien tijdens de Bijbelklassen, waaraan de bezoekers van onze (tuin)projecten meedoen. Hiermee maken we de Zuid-Afrikaanse bewoners van de townships bekend met het Woord van God.


uw hulp is hierbij nodig!

Met uw steun kunnen we zaden en tuinmateriaal aanschaffen en
deelname aan bijvoorbeeld trainingen mogelijk maken. En nog belangrijker: onze werkers kunnen door uw steun dagelijks het Woord zaaien tijdens de Bijbelklassen, wijkbezoeken
en bijeenkomsten. Helpt u mee?


Wilt u het nieuwe Bethlehem Magazine op de mat ontvangen?

In dit magazine vindt u ontroerende verhalen, interessante wetenswaardigheden en de mooiste foto's, maar bijvoorbeeld ook een heerlijk, typisch Zuid-Afrikaans recept. Vraag het Bethelem Magazine eenvoudig gratis aan in de webshop, dan ontvangt u hem binnenkort op de mat!

Regelmatig op de hoogte blijven?


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u per mail 

op de hoogte van het nieuws van stichting Bethlehem!

Klik op onderstaande knop.

De zegen des HEEREN maakt rijk, en Hij voegt er geen smart bij.

Spreuken 10:22

Terug naar overzicht
Terug