Kleedjesmarkt GGiN Leerdam

ten bate van Stichting Bethlehem

Op zaterdag 21 september was er een kleedjesmarkt ten bate van Stichting Bethlehem. De markt werd gehouden in Leerbroek (uitgaande van GGiN Leerdam). Er was o.a. een kraam van Stichting Bethlehem, een fruitkraam, gebakkraam, enzovoort. Maar de focus van de markt lag op de kleedjes van de kinderen. Een heel aantal kinderen uit de gemeente had spullen verzameld, om deze vervolgens te verkopen op de kleedjesmarkt. Ongeveer een uur voor aanvang van de markt waren de kinderen aanwezig. Zo hadden ze tijd om de kleedjes met hun spullen klaar te maken. Daarnaast was er ook gelegenheid voor de kinderen om te knutselen of om verschillende spelletjes te doen. Kortom: het was een zeer geslaagde dag. De kinderen hebben genoten en de opbrengst was -net als het weer- boven verwachting.

De totale opbrengst van deze kleedjesmarkt is: 2.734,95 euro.