Tweede editie autopuzzeltocht

Kastelen rond de Rijn en de Lek

Op 23 april jl. deden er 337 puzzelaars, verdeeld over ruim 100 auto's, mee aan de tweede edititie van de autopuzzeltocht, georganiseerd door een groep enthousiaste mensen uit de Betuwe. Uitgerust met een goodiebag met versnaperingen, het routeboekje en een pen, passeerden de deelnemers vanuit het startpunt in Ochten verschillende kastelen in de nabije omgeving van de lek en de Rijn. Halverwege de prachtige route was er een lunchstop bij een van de kastelen. De tocht eindigde bij het Doornse Gat, waar nog even de tijd was om de benen te strekken en iets te kopen bij de verkooptafel van Bethlehem. Dankzij de vele sponsoren, deelnemers én hulp van vele vrijwilligers leverde deze tocht €15.245 op ten behoeve van het werk van stichting Bethlehem!

Kijk ook even op deze pagina, voor een mooie digitale terugblik

Iedereen die hieraan meegewerkt heeft, hartelijk dank!