doneer nu materialen webshop

de nacht van 50

Marsen voor Bethlehem


Vijf actieve mannen uit Alblasserdam hebben onlangs een bijzondere prestatie geleverd. In een nacht 55 kilometer wandelen in marstempo. 


Initiatiefnemer Pieter Hardam:


Terugblik


Op vrijdagavond 8 juli zijn wij (Kees-Jan van der Meulen, Marco Hogesteger, Corstiaan Vreken, Arend Vreeken en Pieter Hardam) in 2 auto's naar Geldermalsen gebracht. Daar startten we om 20:30 uur. Zaterdagmorgen klokslag 07:00 uur kwamen we aan in Alblasserdam. Met precies 55 km op de teller en kapot tandvlees (spreekwoordelijk)....


We werden door diverse mensen warm onthaald. Ook de heer Korevaar stond ons namens stichting Bethlehem op te wachten. Onze inspanning is niet voor niets geweest: symbolisch konden we de heer Korevaar een bedrag van ruim €5.000,- overhandigen.  Onderstussen komen er nog steeds giften binnen. Op het moment van schrijven staat de teller op €5.135,-. 


We mogen terug kijken op heel bijzondere onderneming. We hadden uitzondelijk prachtig weer. In de vroege ochtend genieten van de opkomende zon met vlagen mist. Werkelijk schitterend! 


Meer lezen over ons tocht? Kijk dan even op:


https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2022/07/09/5-mannen-wandelen-s-nachts-van-geldermalsen-naar-alblasserdam-opbrengst-5000-euro/

Terug naar overzicht
Terug