Autopuzzeltocht

Kastelen in en rond de Betuwe

Op 29 mei jl. deden er 174 auto’s met in totaal 595 puzzelaars mee aan een bijzondere autopuzzeltocht. Deze tocht werd georganiseerd door een groepje enthousiaste mensen uit de Betuwe. Uitgerust met een goodiebag met versnaperingen, het routeboekje en een pen, passeerden de deelnemers vanuit het startpunt in Ochten maar liefst 11 kastelen in en rondom de Betuwe. De bijrijders hadden ogen voor en achter nodig om de vragen op een goede manier te kunnen beantwoorden. Halverwege de prachtige route kon er via een drive-thru een frietje afgehaald worden bij Quik's Quality Potatoes in Hedel. Na de route ontvingen de deelnemers, geheel in stijl, de ridderslag voor het voltooien van de puzzeltocht. Dankzij de vele sponsoren, deelnemers én hulp van vele vrijwilligers leverde deze tocht €18.000 op ten behoeve van het werk van Stichting Bethlehem!

Iedereen die hieraan meegewerkt heeft, hartelijk dank!