doneer nu materialen webshop

Kaartenverkoop Nieuw-Lekkerland, Albalsserdam en omgeving


Mevrouw Brand maakt prachtige kaarten. Haar man is hobbyfotograaf. Zijn foto's gebruikt ze voor de kaarten. Inmiddels heeft mevrouw Brand er al heel veel gemaakt.


In de omgeving (o.a. Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam) zijn verschillende kinderen met de kaartendoos langs de huizen gegaan. Ook in de winkel van Farmshop (Korteland 42, Alblasserdam) worden de kaarten van bijvoorbeeld het Kinderdijkse molengebied verkocht. Inmiddels is er al voor €2.425,-- verkocht!


Ruth en Anna Reijm, Jesse en Joas van Dam, Alice en Jenice Top,   Hidde van Kooten, Anthonetta en Willianne Verkuil, Geertruida Baan en Anna Brand: dank jullie wel!


Zijn er kinderen die mevrouw Brand willen helpen met de verkoop? Of wilt u zelf haar kaarten verkopen? Bel dan naar 06-27379030 of 0184-683452. 

​​​​​​​'We dragen Bethlehem dan ook een warm hart toe, temeer daar we zelf ook al in Zuid- Afrika geweest zijn en de townships en een kindertehuis hebben bezocht. Dan ervaar je hoe wij in zo’n rijk land leven met ongekende voorzieningen.'

Lijnie Brand

Terug naar overzicht
Terug