doneer nu materialen webshop

Prachtige opbrengst

Bijbelproject


Tijdens de gemeentedag van de GGiN in Elspeet en de landelijke jongerendag (ook in Elspeet) is er door middel van de verkoop van o.a. knuffels in totaal ruim €8.000 bij elkaar gebracht voor de aankoop van Bijbels en andere materialen.

Gemeentedag GGiN Elspeet


In samenwerking met de thuisfrontcommissie van zendingswerker Job Bolier is er tijdens de jaarlijkse gemeentedag aandacht besteed aan het thema 'zending'. 


Vanuit Zuid-Afrika schreef Job Bolier de kinderen en jongeren een brief waarin hij vertelde over zijn werk onder de lokale bevolking. Een van de dingen die hij noemde was dat er grote behoefte is aan Bijbels in de lokale talen. 


Tijdens de gemeentedag is o.a. een kleedjesmarkt gehouden en werden er door vrijwilligers van stichting Bethlehem producten verkocht. 


De totale opbrengst van deze dag was ruim € 4.000,--. Hier kunnen we ruim 1000 Bijbels voor aanschaffen. Hartelijk dank!!

Landelijk jongerendag


Op Tweede Pinksterdag vond de landelijke jongerendag (georganiseerd vanuit DOOC) plaats in en rond het kerkgebouw van de GGiN te Elspeet.


Ook nu werd er aandacht gevraagd voor het Bijbelproject van stichting Bethlehem. Onze voorlichters waren deze middag en avond in de weer met de verkoop van verschillende projecten. De actie '1 knuffel = 2 Bijbels' liep als een trein. Enorm veel jongeren verlieten de bijeenkomst met een mooie Afrikaknuffel.


Wij zijn verwonderd over de betrokkenheid van de vele jongeren. Met elkaar hebben ze een bedrag van bijna €4.000,-- bij elkaar gebracht. Ook hier kunnen we weer veel Bijbels en andere materiale voor kopen. Dank jullie wel! 

Terug naar overzicht
Terug