doneer nu materialen webshop

Jochem roos

een kennismaking met onze bedrijvenambassadeur


Het ambassadeursteam van ons ondernemersnetwerk is uitgebreid. Jochem Roos zal samen met de andere teamleden het ondernemersnetwerk naar een hoger plan proberen te tillen. Met elkaar hopen we dat het netwerk een samenbindende factor zal zijn én dat we als ondernemers samen kunnen werken aan armoedebestrijding en verspreiding van het evangelie in Zuid-Afrika.  


Een kennismaking met Jochem:


Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Mijn naam is Jochem Roos. Ik ben ruim 15 jaar getrouwd met Adrie en we hebben vier kinderen. 20 jaar geleden ben ik als zelfstandige gestart met Roos ICT. Wij bieden maatwerk IT-oplossingen voor met name bedrijven binnen het MKB.


Wat is jouw binding met stichting Bethlehem?

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig over stichting Bethlehem gehoord en gelezen. Met mijn bijdrage als ambassadeur hoop ik de stichting beter te leren kennen en mijn kennis graag met u te delen.


Wat is volgens jou de meerwaarde van het ondernemersnetwerk?

Met het ondernemersnetwerk kunnen we als ondernemers met elkaar bijdragen aan het zendingswerk van stichting Bethlehem. Tegelijkertijd kunnen we op en laagdrempelige manier nieuwe relaties opbouwen.

                                                                                                                                                                            

Heb je een boodschap voor je collega ondernemers?

Als ondernemers zijn we erg druk met onze dagelijkse werkzaamheden. Ik zou het mooi vinden om samen met u iets te mogen betekenen voor onze medemensen in Zuid-Afrika. In Nederland hebben we alles wat we nodig achten. Als er iets ontbreekt, is er vaak wel iets te organiseren. In Zuid-Afrika zijn zelfs de eerste levensbehoeften, zoals eten en drinken niet altijd vanzelfsprekend. Naast dit gemis, is er een nog grotere nood: velen hebben (bijna) geen kennis van Gods Woord.

Samen met u zou ik het zendingswerk en de praktische ondersteuning die Bethlehem biedt mede mogelijk willen maken. Doet u mee?


Stichtingbethlehem.nl/ondernemersTerug naar overzicht
Terug