doneer nu materialen webshop
Speciaal voor bedrijven:
Koop of huur een stukje grond!

100 stukken akkerland te huur/koop,
voor voedsel en werkgelegenheid


We hebben uw hulp hard nodig! Consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, sem. Nulla consequat massa quis eni afgasfg donec.

"Adopteer een stukje akkerland en zorg voor voedsel en werkgelegenheid."


Op de aangekochte 1,5 hectare grond in Hammanskraal gaat dit groenteleerproject 'ontkiemen'. Deze grond, opgedeeld is in 100 stukjes van 10x10 m1, wordt (in samenwerking met een maatschappelijk werker) toegewezen aan werklozen en weduwen om hen te leren hun eigen voedsel te verbouwen. Het doel is dat ze in de toekomst zelfvoorzienend te zijn in de eerste levensbehoeften. Dit is tevens een mooie manier om criminaliteit tegen te gaan.

Ja, ik wil akkerland adopteren!

Minimaal 1 groentetuintje van de Garden Hope,
€ 250,- per tuintje per jaar (optioneel).


Let op: deze betaalfunctie werkt niet in verouderde versies van Internet Explorer. We adviseren u om de browser Chrome te installeren. Klik hier om deze te installeren.


NB: Uw donatie wordt eerst gestort op een tussenrekening voor online transacties (iDeal) van Stg Mollie Payments. Het bedrag wordt automatisch overgeboekt naar de rekening van onze stichting.

 

​​​​​​​Van de opbrengst van de oogst is 75% voor de mensen zelf. De overige 25% wordt verdeeld onder andere behoeftigen in Hammanskraal. Het project wordt op flink doorontwikkeld. Zo is er een boorput voo de watervoorziening, wordt er gebruik gemaakt van zonnecollectoren en bouwen we een huisje voor Presley Ditiro Sepato en zijn gezin. Presley is de dagelijkse toezichthouder voor dit leer- en werkproject. De supervisor is Theo Schinkel, lid van de GGiN in Silverton.